top of page
Deco_6.png

Bestelvoorwaarden

Laatst geüpdatet op 1 februari 2022.

BESTELVOORWAARDEN

Al onze taarten zijn uniek en handgemaakt, persoonlijke creaties voor elke gelegenheid, bijzondere gebeurtenissen in jullie leven.

 

De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, alles wordt met de hand geboetseerd in suikerpasta, van kleine kindervriendjes tot communicanten en bruidsparen. Ook uw foto of logo kan op uw taart gezet worden als versiering, samen met de nodige randdecoratie.

 

Het maken van deze taarten vraagt heel veel liefde en tijd, daarom is het moeilijk een vaste prijs te plakken op deze taarten, maar wij gaan uit van een basisprijs vanaf € 6 per persoon en dit meestal vanaf 10 personen.

 

Extra versiering, figuurtjes, … vragen om een meerprijs, deze wordt u bij de bestelling meegedeeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan, een eerlijke prijs voor een (h)eerlijke taart.

 

 

EXTRA BESTELINFORMATIE

 

Het is aangeraden om de datum vast te leggen van zodra deze gekend is. Door de uniekheid van elke taart en de daarbij horende tijd die we erin steken kunnen we maar een beperkte aantal per dag  aannemen.

 

De reserveringstijd kan dan ook nogal snel oplopen tot 2-3 weken. U kan ons steeds contacteren, telefonisch, via mail of via de Facebookpagina om de beschikbaarheid te checken. Bestellingen kunnen telefonisch, via Facebook of via mail geplaatst worden.

 

Opgelet: de minimum besteltijd is 8 dagen, eveneens kunnen wij geen wijzigingen aan thema of aantal personen meer doorvoeren na deze periode.

 

Voor bestellingen boven de € 100 vragen wij een voorschot van 50% op het totaalbedrag.

Prijzen zijn exclusief levering, leveringen kunnen enkel na duidelijke afspraken.

 

Voorschot kan via BE36 3631 2474 6181 met als mededeling datum van bestelling en naam waarop de bestelling geplaatst werd.

Met vriendelijke groeten,

Rosa's Sweet Corner

bottom of page